Továbbképzés és évzárás a játékvezetőknél 2.

A BékésMKSZ hagyományos, évente megrendezett továbbképzését ezúttal egy játékvezetői torna zárta. A házigazda mellett Bács es Pest megye játékvezetői léptek pályára, hogy körmérkőzés keretében döntsék el, ki a jobb. A sportszerű és izgalmas mérkőzések után végül a Békés megyei gárda örülhetett, a második helyen Bács, a harmadikon Pest megye csapata végzett.

A torna gól királya a Bács megyeiek átlövője, Papp Dávid lett és innen került ki a legjobb kapus is, Simó András személyében.

A legsportszerűbb csapat a Pest megyei volt, a legjobb játékost pedig a hazai csapat adta, Nagy Biankát látták a legjobbnak játékvezető kollégái.

A díjakat Fabulyáné Kovács Tímea elnök es Laurinyeczné Buday Vera verseny igazgató adta át. A napot egy közös vacsora, majd a Békési Pálinka Centrumban tett látogatás zárta. Mint Nagy Ferenc a Békés Megyei Kézilabda Szövetség játékvezetői bizottságának elnöke elmondta, hagyomány teremtő céllal hozták létre néhány évvel ezelőtt a tornát, akkor az a Csongrád megye volt a házigazda, akik a mostani viadalon nem tudtak jelen lenni, de a jövő évi, Bács-Kiskun megyében sorra kerülő folytatásban már ők is ott lesznek.