Strandkézi II. forduló – Gyulai Várfürdő

Két hét telt el az első forduló megrendezése óta. Július 3-án reggel újra a Várfürdő csodálatos parkjában gyűltek össze a strandkézis csapatok. Két-két csapattal bővült a mezőny. Így a hölgyek két négyes csoportra osztva kezdték meg a küzdelmeket míg a fiúk minannyian össze csaptak egymással a végső helyezésekért. Már a csoportmérkőzések során remek játékkal örvendeztették meg a csapatok a népes publikumot. A Csorvás vissza is vágott az Újkígyósaiknak a két hete elvesztett döntőért. Ahogy emelkedett a hőmérséklet a forró homokon úgy lettek egyre izgalmasabbak a mérkőzések is. A női döntő mindkét szettjét aranygól döntötte el. A fiúknál az utolsó előtti mérkőzés döntött a bajnok sorsáról. Ellentétes szettek után itt szétlövés döntött.

A Strandkézi Fesztivál végeredménye, 🤾‍♀️🙆‍♀️ Hölgyek:

🥇 A Maffia

🥈 HUNKAPUNKI

🥉 Csorvás Felnőtt

🏆 Gólkirály: Herjeczki-Antal Jennifer (44 gól)

🏆 Legjobb kapus: Antal Xénia

🏆 Legjobb játékos: Búzási Orsolya

Urak 🤾‍♂️🙋‍♂️:

🥇 Tarhonyák

🥈 Talajok

🥉SzeszSpanyol

🏆 Gólkirály: Zvolenszki Gergő (52 gól)

🏆 Legjobb kapus: Sztancsik Csaba

🏆 Legjobb játékos: Héjja Ádám

A Békés Megyei Kézilabda Szövetség gratulál minden résztvevőnek, a mostani és a két héttel ezelőtti torna is több volt, mint szimpla strandkézilabda verseny! Igazi családi programot jelentett, a hosszú és fárasztó terembajnoki szezont barátokkal, családtagokkal lehetett kipihenni, miközben azért lehetőség nyílt a nemes és sportszerű versengésre.
A 🏖Gyulai Várfürdő🏖 mindkét alkalommal kiváló helyszínnek bizonyult, minden támogatást megadtak ahhoz, hogy a megye számtalan pontjáról érkező mintegy 200 résztvevő (játékosok, barátok, családtagok, hivatalos személyek) kiválóan érezzék magukat! És köszönjük a 💥Gyulasport💥 segítségét is, nélkülük nem sikerülhetett volna ilyen jól ez a két nap.

Túl a második szezonon elmondható, hogy van létjogosultsága a strandkézilabdának Békés megyében!!! Jövőre folytatjuk! 🤩👊