Rajt az NB II-ben, végéhez közeledik az NB I/B alapszakasza

NB II

A hétvégén újra pontgyűjtésbe kezdtek a megyei NB II-es csapatok. A női együttesek nagyon jól indították a tavaszi szezont, hisz mind a hat megyei alakulat győztesen hagyhatta el a küzdő teret. A gyulai csapat egyedüliként idegenben vitézkedett a többiek hazai közönség előtt örülhettek az első pontoknak.

XVI. Ker KMSE – CZ-Gyulasport NKft. 22-30

Gyomaendrődi NKSE – Mezőtúri AFC-Syngenta 24-23

Szarvasi NKK – K. Szeged SE 25-19

Csorvási SK – Deszki SC 30-26

Oxxo Energy Orosházi NKC U22 – Bácsalmási PVSE 28-24

A férfiak mezőnyében megyei rangadóval indult a tavasz. A köröstarcsa hazai pályán fogadta a kondoros csapatát és izgalmas végjáték után tartotta otthon a bajnoki pontokat. Az újkígyós a listavezető törökszentmiklós otthonába látogatott ahonnan nem sikerült pontokat szereznie.

Köröstarcsai KSK – Kondorosi KK 25-24

Törökszentmiklósi Székács KE – FISE – Újkígyós 41-33

NB I/B

Mind a két női csapatunk már annak tudatában várta az utolsó fordulót, hogy biztosan a felsőházban folytatja a tavaszi küzdelmeket. Az orosháziak egy nagyon izgalmas mérkőzésen gyűjtötték be a győzelemért járó két egységet és így harmadikként zárták az alapszakaszt. A hibátlan mérleggel rendelkező csabai lányok a szegedet is két vállra fektették így ők 100%-os mérleggel zártak.

Oxxo Energy Orosházi NKC – Kispest NKK 26-25

Békéscsabai ENKSE – PC Trade Szegedi NKE 29-19

Férfi csapatainknak felemásra sikeredett ez a hétvége. Míg a békési csapat értékes pontokkal gazdagodott debrecenben, addig az orosházi alakulat pontok nélkül tért haza a vecsés otthonából.

Vecsési SE – Orosházi FKSE – Tokai 32-26

DEAC – Optimum Solar – Békési FKC 22-25