Rajt a Megyei bajnokságban – Hétvégi eredmények

NB I/B

Megszerezték első pontjaikat az Orosházi hölgyek. Hazai pályán magabiztosan legyőzték a Fradi U19-es csapatát.

OXXO Energy Orosházi NKC – Ferencvárosi TC U19 30-21

A Békési fiuk továbbra is csak izgalmas mérkőzések után hagyják el a küzdő teret. A DEAC otthonában vendégeskedve az utolsó néhány percre 4 gólos hátránnyal fordulva döntetlenre mentették a mérkőzést.

DEAC – Optimum Solar – Békési FKC 27-27

NB II

Az első fordulóban hazai pályán magabiztosan győző Gyulai lányok Szeghalmon nem boldogultak a lelkesen és fegyelmezetten játszó hazai csapattal. A Békéscsaba U22-es csapata magabiztosan győzött a Csorvás ellen. A Szarvas egy végletekig kiélezett mérkőzésen vesztette el e bajnoki pontokat a Bácsalmás ellen. A fiatal Orosházi csapat nem boldogult az ENUSE otthonában.

Szeghalmi NKC – CZ-Gyulasport NKFT. 32-25

Békéscsabai ENKSE U22 – Csorvási SK 39-26

Szarvasi NKK – Bácsalmási PVSE 28-29

ENUSE – Oxxo Energy Orosházi NKC U22 41-24

A fiatal Békési alakulat a tavalyi szezon bajnok csapatához látogatott. A Törökszentmiklós magabiztosan tartotta otthon a bajnoki pontokat. A Kondorosi csapat a Szolnok otthonából hozta el a bajnoki pontokat. A megyei derbin a Köröstarcsa kerekedett felül az Újkígyós ellen.

Törökszentmiklósi Székács KE GÉF-PRO – Optimum Solar – Békési FKC U23 37-31

Szolnoki KCSE – Kondorosi KK 30-31

FISE-Újkígyós – Köröstarcsai KSK 27-35

Megyei Bajnokság

Mindjárt rangadóval indult a megyei bajnokság. A CSIKO SE – akik nem titkoltan a bajnoki címre is pályáznak – izgalmas mérkőzésen győzte le a jól küzdő Békéscsaba csapatát. A tavalyi szezonban még az NB II-ben küzdő Túrkeve egy sok gólos mérkőzésen múlta felül a Szeghalmi csapatot.

CSIKO SE – Békéscsaba DKSE 27-24

Túrkevei VSE – SZNKC 46-32