II. Békés Megyei Jótékonysági Kézilabdás Vacsora

Ismét jótékonykodik a Békés megyei kézilabdás közösség.


Békés Megyei Kézilabda Szövetség újra megrendezi jótékonysági vacsoráját, amelynek a helyszíne ezúttal a békéscsabai Kornélia Étterem lesz. Mint Fabulyáné Kovács Tímea elnök elmondta, a támogatói jegyekből és a tombola értékesítéséből származó teljes bevételt a Viharsarok Koraszülöttmentő Alapítványnak juttatják el. A tombola fődíja egy 3 napos wellnesszel egybekötött kikapcsolódás a Wellness Hotel Gyula ****Superior szállodában.

A belépő 6.000 forint, ami tartalmazza a welcome drinket és a svédasztalos vacsorát. Az este együttműködő partnerei a Thomassy Party Band és Kádár Ferkó Fotószínháza. A rendezvény fővédnöke Pitz András a Magyar Kézilabda Szövetség operatív igazgató helyettese. A szervezők bíznak benne, hogy a 2022. január 29-re tervezett jótékonysági vacsorán szép számmal képviseltetik magukat a megyei kézilabda élet szereplői – játékosok, sportvezetők, játékvezetők, versenybírók – valamint a sportág szimpatizánsai is.

Kérjük, hogy a vacsorán résztvevők a tombola sorsolást nyereménytárgyak felajánlásával támogassák.

Jegyek elővételben a Békés Megyei Kézilabda Szövetség irodájában, ügyfélfogadási időben – hétköznapokon 8:00-12:00 – vásárolhatók.

További információ és jelentkezés: bekesmksz@gmail.com, 06-20-5524641