Hétvége eredményei

NB I

Jól kezdték a mérkőzést a Csabai lányok a szünetre egy gólos előnnyel vonulhattak. A második félidőben magára találó és jobban összpontosító Fehérvár elvitte a két pontot csabáról.

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE – Alba Fehérvár KC 23-25

NB I/B

Nehéz mérkőzés várt az Orosházi hölgyekre a tavaly még az NB I-ben vitézkedő Vasas otthonában. Erőfeszítéseik sikerre vezettek és az egyik pontot elhozták a fővárosból.

A Békési férfi csapat ismét küzdelmes mérkőzésen tartotta itthon az egyik pontot a Szigetszentmiklós ellen. Ezzel megőrizték veretlenségüket a bajnokságban.

Vasas SC – OXXO Energy Orosházi NKC 25-25

Optimum Solar – Békési FKC – Szigetszentmiklósi KSK 33-33

NB II

Nem sok pont termett a megyei női és férfi csapatoknak a legutóbbi bajnoki fordulóban. A Szeghalmi csapat hazai pályán győzött a Mezőtúr ellen valamint a Szarvasi hölgyek hozták el az egyik pontot a jó erőkből álló PC Trade Szeged otthonából.

Bácsalmási PVSE – Békéscsabai ENKSE U22 37-28

Mizse KC -CZ-Gyulasport NKFT 28-24

Oxxo Energy Orosházi NKC U22 – K. Szeged SE 19-28

PC Trade Szegedi NKE – Szarvasi NKK 23-23

Szeghalmi NKC – Mezőtúri AFC-Syngenta 31-24

Csorvási SK – ENUSE 28-32

A megyei rangadón sikerült csak pontszerzés a Köröstarcsai csapatnak, akik a Kondorost győzték le. Az Újkígyós Makón botlott. A fiatal Békésiek hazai pályán szenvedtek vereséget a rutinos Kunszentmárton ellen.

Optimum Solar – Békési FKC U23 – Kunszentmárton KSK 35-38

Makói KC – FISE-Újkígyós 31-29

Kondorosi KK – Köröstarcsai KSK 21-22

Megyei Bajnokság

A hölgyek mezőnyében a Kondoros hazai pályán győzött a lelkes FSK ellen, míg a Mezőberény a Gyoma otthonából hozta el a bajnoki pontokat.

A férfi mezőnyben a CSIKO SE magabiztosan gyűjtögeti a bajnoki pontokat és vezeti a tabellát. A Békéscsaba hazai pályán győzte a Túrkeve együttesét. A Kondoros második csapata pedig Szeghalmon szerzett két bajnoki pontot.

Kondorosi KK – FSK 26-22

Gyomaendrődi NKSE – Mezőberény SE 25-31

Túrkevei VSE – CSIKO SE 27-32

Békéscsaba DKSE – Túrkevei VSE 37-26

SZNKC – Kondorosi KK 34-37

CSIKO SE – Gyulai SE 49-31