Megváltozott az edzőtovábbképzések rendje


Az MKSZ Igazgatótanácsa, a NEK igazgatójának javaslatára, módosította az Edzői Működési engedélyek kiváltására és meghosszabbítására tett 2020. 06. 24-i határozatát.
A mai napon az MKSZ vezetése megvizsgálta a COVID-19 vírus újbóli fellángolásának várható hatásait az MKSZ által szervezendő eseményekre. A döntések meghozatalában továbbra is az az alapelv érvényesült, hogy egyetlen sportbarátunkat vagy annak hozzátartozóját sem kívánjuk kitenni a fertőzés kockázatának.
Ezért az MKSZ Igazgatótanácsa, a NEK igazgatójának javaslatára, az Edzői Működési engedélyek kiváltására és meghosszabbítására tett 2020. 06. 24-i határozatát a következőképpen módosította.
A „D” és „C” és „B” licenszek kiváltására/megújítására szervezett Területi továbbképzések a Versenykiírásban rögzített helyszíneken és időpontokban nem kerülnek megrendezésre. Helyettük a NEK az edzők számára online továbbképzési anyagot fog elkészíteni, amelynek elérhetőségéről később tájékoztatjuk az érintett szakembereket.
A licenszüket kiváltani vagy megújítani kívánóknak ezután is regisztrálniuk kell valamelyik helyszínre, majd a részvételi díj befizetését követően, a továbbképzés időpontját követő héten, elektronikus licenszet fognak kapni.

NEK iroda