Felemás NB-s forduló

Az NB I/B-ben a hölgyek már javában készülnek a felsőházi rájátszásra. Az urak az utolsó előtti fordulóban járnak az alapszakaszban. Mindkét megyei együttes hazai pályán fogadta riválisát. Az orosháziak magabiztos játékkal tartották itthon a bajnoki pontokat, míg a békési csapat a hajrában maradt alul a salgótarjániak ellenében.

Optimum Solar – Békési FKC – Csépe Salgótarjáni SKC 24-25

Orosházi FKSE – Tokai – Pick Szeged U21 28-24

Az NB II-es női csapatoknál csak két mérkőzést rendeztek. A csorvás a 21. fordulóból előrehozott mérkőzésen magabiztosan győzte le a mezőtúr csapatát. A másik megyei érdekeltségű mérkőzésen az orosháza fogadta a gyulai csapatot. Egy végtelenül izgalmas mérkőzésen a rutinosabb vendég gárda örülhetett a két pontnak.

Csorvási SK – Mezőtúri AFC-Syngenta 29-21

Oxxo Energy Orosházi NKC U22 – CZ-Gyulasport NKft. 24-26

A férfiak mezőnyében a kondorosiak idegenben győztek. A kunszentmárton otthonából a végjátékban elért 4-0-ás rohammal sikerült begyűjteniük az értékes két pontot. A köröstarcsa magabiztosan tartotta otthonában a két pontot a túrkeve ellen. Az újkígyósi csapat a makó otthonába látogatott, de sajnos a hazai együttes már az első félidőben eldöntötte a mérkőzés kimenetelét.

Kunszentmárton KSK – Kondorosi KK 31-32

Köröstarcsai KSK – Túrkevei VSE 35-28

Makói KC – FISE – Újkígyós 40-25